Werkbedrijf

Werken bij Plantlicious

Iedereen verdient het om een fijne plek te hebben in de maatschappij. Als dat om de een of andere reden even niet lukt ondersteunen wij graag bij het vinden van een positieve dag invulling. Of dat nu weer betaald werk is of iets anders, dat ligt helemaal aan de wensen van de medewerkers zelf.

 

10265976-7f4f-46cc-bbc2-40cf0c3bf124

Wat is het doel?

Een traject bij Plantlicious is er op gericht om onze werknemers toe te leiden naar maatschappelijke participatie, een baan of een opleiding.

Voorwaarden

Om te werken bij Plantlicious moet je binnen de doelgroep vallen. Onze medewerkers zijn vrijwilligers, Wia, Wajong, Wao en participatiebanen. Je hebt geen specifieke voorkennis of vaardigheden nodig.

 

Voor wie?

De achtergrond van de medewerkers van Plantlicious lopen erg uiteen. Ons team bestaat uit mensen met een participatiebaan, Wia, Wajong, Wao en vrijwilligers. Wat zij gemeen hebben is dat zij (tijdelijk) geen betaalde baan hebben of dagbesteding hebben.

Werkzaamheden

Werken bij Plantlicious doe je onder leiding van een werkbegeleider samen met je collega’s. De werkzaamheden en de verantwoordelijkheden die daarbij horen variëren van heel simpel tot complex. Dit is iets waar je in kunt groeien en kunt ontdekken wat bij je past.

We werken voornamelijk in de keuken en als je het leuk vindt kan je mee naar de klussen en markten om de spullen af te leveren of in de bediening te lopen. Er is voor ieder wat wils!

Log in with your credentials

Forgot your details?